dimarts, 27 d’octubre del 2015

Serra de Carreu. Ni contigo ni sintigui 130m. 6c+ i Aromes de "chirla" 140m 7a

Si fa un parell de setmanes pujavem amb la familia al Boumort, a veure si encara sentiem la brama, el cap de setmana següent tornavem, aquest cop amb el Toni, a escalar dues bones vies en aquest tranquil i relaxant sector de la Serra de Carreu.
Comencem amb la Ni contigo ni sintingui. Al tanto que sobre el paper sembla una via fàcil...a naltros no ens ho va semblar. Primer llarg apretadot en lliure, -en alguna ressenya l'he vist de 7a-, ben assegurat. Tercer llarg esplèndid i amb adherències obligades amb les xapes a Pekín. Algun alien petit pot alleugerir una mica la cosa, tampoc gaire...A la part superior comencem a sentir un brunzit constant bastant inquietant. Hi ha centenars d'abelles rondant per la paret, però sembla que no ens hi acostarem, de moment. Baixada ràpida en tres ràpels perfectament instal.lats.
La via ens va agradar força. Informació completa aquí.



Per a la segona via dubtem si la El Bodorrio o la Aromes. La proximitat del Bodorrio amb la que acabem de fer, i també les ganes d'apretar una mica més, ens porten a la Aromes de Chirla.
Excel.lent via, que vaig trobar també colladeta.
Primer llarg de placa excel.lent, amb xapes (parabolt 8mm) i algun tascó abandonat a completar amb aliens. El segon llarg segueix un sistema de fissures, on encara busco el 6a...suposo que el fet de trobar la fissura plena d'herba ens ho va possar més difícil. Els 50m. de llarg se'ns menjarà tot el material que volguem posar, dels aliens fins la camalot 4. Interesant doblar numeros mitjans, o bé racionar el material.
El darrer llarg no el vam poder escalar. Les abelles que anavem sentint s'escampaven sospitosament per tota la fissura. Baixem amb dos ràpels també perfectament instal.lats i aprofitem per a fer una mica de neteja de les fissures, que bona falta els hi feia.
Bona jornada que rematem amb una bona taula.